Photo Report: Bisonspoor Experience Center

Monday 18 June 2018


Contact us for more information

» Get in touch

Photo Report: Bisonspoor Experience Center

The Bisonspoor Shopping Center in Maarssen will be undergoing major changes in the coming years. In response to the changing consumer, the new Bisonspoor is more than just a shopping center; Here living, working and shopping are combined. The shopping center will receive a complete makeover and a five-deck parking garage with a walkway to the shopping center. An atrium connects office towers with flex workstations and meeting rooms. The outdoor space will become car-free and green and a new apartment complex will be built that will be the absolute eye-catcher of the region. With the new Bisonspoor, Maarssen is ready for the future.

This is a story to be proud of. That is why we developed the Bisonspoor Experience Center together with Wintertrust. From design to realization. In addition, we developed a communication concept for the brochure, folders and in-store communication. The Experience Center tells in word and image what will happen in the coming period.

The Experience Center is a great success. It is a multifuncional spot that is fully used. For example, there is a walk-in consultation with the construction firm Aan De Stegge for all questions about the renovation.

Communication, design and realization in collaboration with Storyline.

We Create

JosDeVries The Retail Company BV
Safariweg 6-11
3605 MA Maarssen, P.O. Box 1194
NL-3600 BD Maarssen
The Netherlands
tel. : +31(0)346 - 563764
info@josdevries.eu

© 2018 JosDeVries The Retail Company BV · All Rights Reserved

by Amped Concepts