Rewe XL


Project location:
Burbach Germany

Project type:
Superstore

Project kind:
Food / Superstore

  •  
  •  
  •  

Why

Rewe XL Burbach is situated in the countryside.  To appeal to the customers the existing design of the store should get a more contemporary outlook. 

How

Based on the Rewe colour scheme and real materials, like inox. the store got a high quality character without being to much sophisticated.

What

The lay-out has a traditional routing as it was before. The fresh departments got a fresh update and pictures telling now more about the heritage.

 

We Create

JosDeVries The Retail Company BV
Safariweg 6-11
3605 MA Maarssen, P.O. Box 1194
NL-3600 BD Maarssen
The Netherlands
tel. : +31(0)346 - 563764
info@josdevries.eu

© 2017 JosDeVries The Retail Company BV · All Rights Reserved

by Amped Concepts